dubai

Ironman Emilia Romagna Italy 2019

Kraj jedne lepe avanture i početak nečeg još lepšeg. Ukratko bih tako opisao ono što se desilo sa mnom u Italiji 21. septembra ove godine. Bez ikakvog iskustva u triatlonu, bez ijedne završene trke iza sebe u bilo kojoj distanci, zacrtao sam sebi cilj da mi prva trka u životu bude odmah i najteža...Ironman!

dubai

11Tri Belgrade Half 2018

Prvi triatlon, prva half ironman distanca. Plivanje, vožnja bicikla i trčanje su tri hobija u kojima uživam već desetak godina. Svaki od tri je bio raspoređen u određeno doba godine. Plivanje zimi, trčanje u proleće i jesen a vožnja bicikla u leto. Zadnje tri godine sam pretežno trkač. Inspirisan pričom i doživljajima sa half i full distance ironman trka subotičkih triatlonaca, odlučio sam da tri hobija konačno spojim u jedan i da se oprobam u triatlonu. Na poziv Nenada Bogara učlanjujem se u novo osnovani triatlon klub TITAN.

dubai

11Tri Belgrade Half 2018

Iako nisam planirao da se trkam ove godine vec da se posvetim novo otvorenom klubu i druzenju sa prijateljima na treninzima, solidna forma je dovela do toga da ipak ucestvujem na trci u Beogradu

dubai

Ocean Lava Montenegro, Kotor 2017

Vrlo lepa i interesantna trka iz više razloga. Jedan je društvo. Ekipa iz Subotice - Ivan Pivarčik, Đerđ Teleki i ja. Organizator se potrudio extra da sve dotera i sredi pod konac jer im je očigledno u cilju da sledeće godine privuku jos više ljudi. Lepo vreme, prijatna atmosfera.

dubai

Half Ironman Dubai 2017

Nakon dva meseca rasturanja od svakodnevnih brikova uradio sam FTP test na trenažeru i taman bio tamo gde sam i želeo. Dobar znak za odlazak na trku... stižemo u Dubai sa -13 na +26.