Predstavljanje člana: Miloš Vojnić

1. Par reči o tebi i koliko dugo se baviš biciklizmom?

Biciklizmom se bavim 1999. godine par meseci nakon bombardovanja, veliki sam uzivalac kvalitetne espresso kafe i kvalitetnog piva.

2. Ko ti je bio mentor u biciklizmu i šta si sve naučio?

Mentor mi je bio Dejan Vasiljev, naucio sam mnogo, pre svega kako da slusam svoje telo, kako da pratim desavanja u trci i reagujem na njih, kako da se hranim i hidriram za takmicenja,pored toga sam procitao nekoliko knjiga o biciklizmu a posebno bih izdvojio i preporucio svima knjigu Joe-a Freila - Drumski biciklizam, periodizacija i trening. Biciklisticka biblija hehe :)

3. Koja su biciklistička pravila kojih bi i triatlonci trebalo da se pridržavaju?

Mislim da se triatlonci odlicno drze svih pravila generalno vezanih za biciklizam, posavetovao bih ih jedino da pored wati prate malo i puls ;) pomaze u odrzavanju dobre kadence i ritma

4.Kako izgleda jedna tvoja nedelja što se tiče treninga i ishrane?

Treninzi su se sastojali zimi iz trcanja, teretane, nesto malo plivanja i trenazera, kada se izaslo na drum radio se prvo bazni deo, pa specificni treninzi u vidu intervala, dugih treninga, piramidalnih sprinteva i piramidalih intervalai s vremena na vreme merenja hronometra. Sve to sam pisao u dnevnik rada i pratio napredak ili nazadovanje , i na osnovu toga sa trenerom planirao program trka i ciljeve na trkama, Svake nedelje bih postavio sebi 3 cilja u dnevnik rada i radio na tome da sva 3 ispunim.

5. Koja je bila tvoja omiljena trka?

Omiljene trke su mi bile po madjarskoj u sklopu Pecsi kupa, maraton u Sloveniji i Maraton u Austriji

6. Kako su nekada izgledali tvoji biciklistički treninzi?

Sto manje menjajte brzine na bajku ;) pokusajte da pronadjete pravi ritam i obrtaje na pravom prenosu i drzite se toga :)

8. Koji su ti budući planovi u svetu biciklizma i triatlona?

Buduci planovi su mi da vozim po neku amatersku trku u sezoni, maraton u Sloveniji i Dunavski kup i da se oprobam iduce godine u triatlonu